Waarom is het onderwijs van kinderen zo belangrijk? En hoe speelt kindercoaching daar een rol in? Lees er alles over dit artikel!

Waarom is het onderwijs van kinderen zo belangrijk? En hoe speelt kindercoaching daar een rol in? Lees er alles over dit artikel!

Spread the love

Onderwijs moet de creativiteit van een kind uitdagen en niet laten stagneren. De reden waarom ik dit ‘duidelijke feit’ vermeld, is dat de meeste onderwijsinstellingen creativiteit letterlijk op de achterbank hebben gezet. Onderzoek en statistieken schreeuwen hardop over de nadelige gevolgen van gestandaardiseerde tests op middelbare scholen – NCLB et al.

  • K-12-leerlingen hebben veel problemen bij het maken van hun huiswerk. Kinderen zijn ontvankelijk; wat er ook in hun gedachten komt, blijf daar lang. Daarom is het belangrijk om hun leervaardigheden (vanaf het begin) zo vorm te geven dat ze creatief en productief kunnen worden.
  • Kinderen op de middelbare school voelen zich onder druk gezet omdat ze hun academische vaardigheden en hun SAT-scores moeten demonstreren om toegelaten te worden op hogescholen en universiteiten. De beschikbaarheid van honderden voorbereidingsboeken voor toetsen maakt het moeilijk voor een student om te beslissen welke de juiste is.

Zijn er nog andere opties, zoals kindercoaching?

Als ouder zou je voor het probleem komen te staan bij het kiezen van het juiste bijlesmodel voor je instellingen voor kindercoaching in je stad, een privéleraar of een online bijlesbedrijf. U kunt vier factoren overwegen bij het kiezen van een van de drie bijlesmodellen: lesmethode, maatwerk, gemak en kosten. Er is geen vervanging voor goed onderwijs. Maar wat andere factoren betreft, heb je een aantal keuzes te maken. Alle drie de hierboven beschreven begeleidingsmodellen bieden kwaliteitsbegeleiding. Hoe zit het met gemak, maatwerk en kosten zoals bij Coachregio het geval is?

  • Zou een coachinginstituut voor SAT een geheel nieuwe syllabus voor uw kind ontwikkelen? Zou er altijd een privéleraar bij je thuis komen wanneer jij dat wilt? Bent u klaar om uw kind door druk verkeer naar het leercentrum te rijden en kostbare tijd te verspillen die anders had kunnen worden geïnvesteerd in het oplossen van een SAT-oefentest?
  • Als je het antwoord op deze vragen weet, wordt het tijd dat je je realiseert dat online bijles een handiger, tijdbesparend, betaalbaarder en vooral productiever bijlesmodel is. In de volgende paragrafen hebben we het over de voordelen van webgebaseerde begeleidingsdiensten voor uw kind.

Studies hebben aangetoond dat kinderen meer leren in het bijzijn van hun ouders.

Dit komt omdat kinderen in dit geval geen tijd kunnen verspillen aan andere activiteiten. Wanneer u uw kind naar een privéleraar stuurt, kunt u de sessie nooit bijhouden. Bovendien zou een tutor je geen opname van de sessie bezorgen. Als gevolg hiervan zou u de voortgang van uw kind niet kunnen volgen, nietwaar, op dat moment kan een kindercoach een goed idee zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *